Vés al contingut

Els 'iaioflautes', contra la manifestació de l'ANC

De Viquinotícies

4 de setembre del 2012, Catalunya
“El col·lectiu anomenat 'iaioflautes'”, que participa activament del moviment 15-M, s’ha mostrat contrari a la manifestació independentista de l'Assemblea Nacional Catalana de l'Onze de Setembre. Exposa que no pot donar-hi suport perquè 'demana la independència per a un país on regna la corrupció política i econòmica sense condemnar-la'. I ataca el que anomena 'independentisme que representa CiU, sense un programa progressista'.

En canvi, el comunicat enviat també en nom del 15-M defensa la participació a la convocatòria de la CUP a la plaça d'Urquinaona, a les cinc de la tarda. 'Els integrants del 15-M i els iaios flauta que estan per la independència tenen així una alternativa per a manifestar-se', diu.

Diu que 'el 15-M està per l’autodeterminació dels pobles del món i, per suposat, del dret de Catalunya a la independència'. Però que 'el 15-M evita les qüestions ideològiques perquè separen més que no uneixen'.

El comunicat també diu que 'el moviment 15-M i els iaios flauta no poden donar suport a una manifestació, alineant-se amb determinats partits, mentre que continuen els processos a més de 100 persones -la meitat d'ells independentistes- per la vaga general del 29-M'.

Finalment, els 'iaios flauta' donen 'llibertat personal perquè cadascú segueixi la seva pròpia consciència i ideologia'.

Fonts

[modifica]
Comparteix: Correu electrònic Facebook Twitter LinkedIn Newsvine Hotmail