Vés al contingut

El Comicon de Toronto de 2019 dóna la benvinguda a celebritats, creativitat i disfresses

De Viquinotícies

29 de març del 2019

El Comicon de Toronto de 2019 va tornar a la seva ciutat titular del 15 al 17 de març, com un dels majors esdeveniments de cultura pop al Canadà. El popular esdeveniment va comptar amb convidats de fama com els actors Dan Fogler, Ron Perlman, John De Lancie, John Rhys-Davies, i Jaleel White, així com artistes còmics, autors i cosplayers professionals. L’esdeveniment va incloure un gran espai d’espectacles amb centenars de comerciants i artistes que promocionen les seves creacions. L'usuari Nicholas Moreau de Wikinews va assistir a l'esdeveniment, fent fotos dels diferents llocs d'interès.

John Rhys-Davies va ser notícia quan va revelar que s'estava considerant un reinici de Sliders. "Jerry [O'Connell] i jo estem parlant amb la NBC en aquests moments. El problema bàsic és que ningú sap qui és titular dels drets". Aparentment, el seu departament jurídic estava estudiant aquest tema durant el cap de setmana de la convenció. Emma Caufield va parlar de ser llançat en un pilot de televisió de la NBC mentre hi havia un actor convidat a Buffy the Vampire Slayer. Davant de perdre el personatge de Anya Jenkins, els productors finalment es van comprometre a fer-la habitual. "Va ser un bon dia," segons ella.

Ian Campbell esculpint un casc.

Ian Campbell, que va participar en els efectes especials de Star Trek: Discovery, Va tenir un estand a la convenció on es mostraven les seves rèpliques i articles cosplay. Enmig de l’enrenou de l’activitat, Campbell estava treballant esculpint un casc de Thanos. Després de la convenció, ell va dir a Wikinews que "pot ser difícil mantenir l’enfocament amb tanta gent que transmet preguntes, però esculpir davant d’una multitud a les convencions és fantàstic perquè permet a la gent veure el procés en el que treballo. [...] també pot servir d'inspiració per a altres a dur a terme els seus propis esforços artístics."

Lisa Mancini fa dos anys que es disfressa, la seva "passió" per l'afició "a través del meu amor per Halloween." Normalment tria "retratar personatges estimats des de la infància o dones fortes. També gaudeixo d'un bon cosplay de gènere per assegurar un toc d'unicitat!"

Mancini va dir a Wikinews després de l'esdeveniment que la millor part del cosplay és "donar vida a un personatge". Un dels personatges que va protagonitzar aquest any va ser Squirrel Girl, un personatge Marvel Comics. Mancini ha estat descrita per la Daily Hive com a "xiuxiueig d'esquirol", per l'estreta afinitat que alguns dels animals tenen per ella.

Stephanie Chapman com a Abe Sapien de Hellboy.

Stephanie Chapman ha fet punt de diversos vestits, una tècnica poc freqüent per al cosplay. Sobtada per la visita de Ron Perlman, va portar un vestit basat en el personatge de Hellboy de Abe Sapien, que manca dels ulls de les seves màscares normals. Amb "Abe, volia precisió i comoditat", va dir Chapman a Wikinews, una opció que la va deixar en gran mesura desemparada sense cap ajuda. La disfressa "és molt càlida [...] així que he de mantenir-me hidratada i intentar mantenir el màxim de calma possible. És molt difícil mantenir la calma quan em trobo amb algú com Ron Perlman". Amb la combinació d’il·lusió i “l’estrès que estic posant en el meu cos”, va compartir que era propensa a la seva reacció.


Photo highlights[modifica]

Molts nens es van divertir també vestint-se com els seus personatges preferits.

Fonts[modifica]

Viquinotícies
Viquinotícies
Aquest article o algunes parts d'ell són un reportatge original d'un viquireporter. Vegeu-ne la pàgina de discussió per a més detalls.
CC-BY
Aquest article, o una part, prové d'una traducció de l'article sota llicència CC-BY-2.5 i/o GFDL: «Toronto Comicon 2019 welcomes fans with celebrities, creativity, cosplay» (anglès) en la seva versió del 29 de març del 2019.

Enllaços externs[modifica]

avant Notícies d'ahir

Notícies de juliol

Escriviu un article