Vés al contingut

El 9 de març dues plataformes demanaran signatures pel dret a convocar referèndums

De Viquinotícies


Durant el pròxim 9 de març centenars de meses recolliran signatures davant els col·legis electorals a favor del dret de Catalunya a convocar referèndums.

29 de gener del 2008, Barcelona
Prop de cinc centes meses de la Plataforma pel Dret de Decidir i Sobirania i Progrés estaran davant els col·legis a les pròximes eleccions generals reclamant que la Generalitat demani convocar referèndums per ella mateixa a l'estat espanyol. Les signatures recollides es lliuraran a la Comissió de Peticions del Parlament de Catalunya.

La recollida de firmes s'enmarca a la campanya "Decideixo decidir", que va començar el dia de Sant Jordi de l'any passat i, tot i que no s'ha fet públic el nombre de signatures recollides, a la manifestació de l'1 de desembre se'n van recollir 6.400.

Algunes de les persones més destacades adherides a la campanya s'hi troben Josep-Lluís Carod-Rovira, Artur Mas, Joan Ridao, Dolors Camats, Carme-Laura Gil, Irene Rigau, Felip Puig, Salvador Cardús, Oriol Jorqueras, Montserrat Carulla, Carme Sansa, Tomeu Martí, Toni Gisbert, Màrius Serra, Ignasi Riera...

Fonts

[modifica]