Discussió:Catalunya: Mas, ignorat internacionalment?

De Viquinotícies
Salta a la navegació Salta a la cerca

Proposo esborrar aquesta notícia per les següents raons:

1.Tota la noticia està basada en una única font, és una còpia exacta de la font que se suposa alliberada sota llicència Commons, però en qualsevol cas basar una viquinotícia en una sola font em sembla un risc, la font és el debat.cat

2.La noticia no és gens neutral, tota la notícia és propaganda política, i

3.No crec que sigui una noticia, potser pot passar com a article d'opinió esbiaixat però dubto que sigui una noticia. Per ser-ho, no s'hauria de poder contrastar amb múltiples fonts, i això ens porta altre cop a l'argument número 1.

Suposo que hi ha procediments adequats per a sol·licitar l'esborrament d'una noticia, però disculpeu-me no els conec. Si algú esta d'acord amb el que he dit i pogués fer-ho per mi, en cas que no estigueu d'acord amb el que he dit doncs si em poguessiu dir com ho puc proposar jo us estaria molt agraït. --Xbosch (discussió) 05:04, 26 oct 2012 (CEST)

Si vols modificar-la, pots fer-ho.-- Bertrand GRONDIN  → (escriure) 17:30, 26 oct 2012 (CEST)
Grondin, gràcies per respondre a la meva petició. He llegit la notícia un cop neutralizada i segueixo pensant que és més una opinió esbiaixada que una notícia perquè no hi ha forma de contrastar-la. He fet una mica de recerca a Google i la veritat és que només hi han dues entrades, la primera eldebat.cat i la segona viquinotícies. Jo ho catalogaria més aviat com una opinió personal i/o un rumor que busca influenciar politicament més que un fet contrastable. Per tant segueixo endavant amb la meva petició d'esborrar la notícia, si algú la recull. Tens raó amb que la neutralitat és una cosa subjectiva, i entenc perfectament l'exemple de l'Euro que podriem catalogar com a deliri col·lectiu, d'una valoració exageradament positiva d'un fet subjectiu i ningú sabia el que pasaria, era pura especulació, pura il·lusió si tu vols. La noticia que reflecteixes parla d'uns fets, una cosa que ha succeït en l'espai temps i que no és contrastable. Això és un rumor. Ergo no hauria de ser una viquinotícia. --Xbosch (discussió) 18:58, 26 oct 2012 (CEST)
Gordin, gràcies per la teva preocupació per a neutralitzar aquesta noticia, deprès de tornar-la a llegir ara crec que és completament neutra. Crec que el canvi de títol també ha ajudat! Per mi ara és bona!--Xbosch (discussió) 01:39, 27 oct 2012 (CEST)