Vés al contingut

Ceret: Alain Torrent reelegit al primer torn

De Viquinotícies


21 de juliol del 2015, Catalunya del Nord
Ahir diumenge se celebrava, a Ceret, el primer torn de la repetició de les eleccions municipals anul·lades pel Consell d'Estat. No hi haurà segona volta, ja que el batlle sortint, Alain Torrent (DVG) ha aconseguit a la primera 50,42 % dels sufragis vàlids.

A les eleccions municipals del 2014 s'havien presentat tres llistes: “Demain Ceret” conduïda per François Brulè, precisament el candidat que està a l'origen d'aquesta repetició de les eleccions, ja que va ser qui va presentar el recurs d'anul·lació de les anteriors eleccions. “Un avenir pour Céret” encapçalada per Jean Saseras, i finalment l'encapçalada per el batlle sortint Alain Torrent “Unir Ceret”, que ha sigut la guanyadora i que, a més a més, guanya un regidor més dels que tenia anteriorment.

La llista era la mateixa que havia presentat Alain Torrent a les eleccions municipals anul·lades, i tenia el suport de Jean-Pierre Brazès (UDI) que havia renunciat a presentar-se. Per banda seua la llista “Un avenir pour Céret”, conduïda per Jean Saseras, entra al Consell Municipal amb dos regidors, mentre que François Brulé (DVG) perd 1 regidor i en tindrà cinc.

Alain Torrent prendrà possessió, d'aquí 5 dies, i començarà el que serà el seu tercer mandat consecutiu.

Fonts

[modifica]
Comparteix: Correu electrònic Facebook Twitter LinkedIn Newsvine Hotmail