Catalunya del Nord: una empresa lança un nou motor de recerca a internet

De Viquinotícies


29 de juny del 2014, Catalunya del Nord
FB Tech una empresa especialitzada en publicitat per internet ha llançat un nou cercador especialitzat en Catalunya, amb el nom de Cataloogne

Aquesta empresa, que té la seva seu a Sant Genís de Fontanes, ha posat en plaça un motor de recerca basat en els resultats de Google, però que privilegia els vincles relacionats amb Catalunya. Segons Frank Bonnet, creador d'aquest “Això és per a nosaltres una oportunitat real, perquè ningú ho havia fet abans. Mitjançant la nostra estreta col·laboració amb Google i les eines que posen a la nostra disposició, ens hem proposat el desenvolupament d'un portal web geolocalitzada, és a dir dirigida a la recerca d'indrets en l'àmbit de Catalunya, de Perpinyà a Barcelona.”

“S'utilitza la tecnologia de Google però, per a la resta tot ho hem desenvolupat nosaltres: la personalització de pàgines, disseny, tipografia. Sobre la gestió de referenciació de les webs aquest és el cor del nostre negoci. Això no és un problema. Finalment, Joan Gaubi, director de la Casa de la Generalitat de Perpinyà ens va donar un gran impuls per a la traducció”, diu Frank Bonnet.

Fonts[modifica]

Comparteix: Correu electrònic Facebook Twitter Google+ LinkedIn Newsvine Hotmail