Vés al contingut

Catalunya del Nord: un tren colpeja un cotxe a Salses

De Viquinotícies


4 de juny del 2015, Catalunya del Nord
Ahir dimecres al matí, un tren de mercaderies ha colpejat un cotxe al pas de nivell que hi ha a l'alçada de Salses. Miraculosament, el conductor ha resultat il·lès, però el tràfic ferroviari ha estat interromput durant dues hores:

Els fets van passar cap a les 10h del matí. Sembla que el conductor del vehicle, havia estat enlluernat pel sol i no havia vist que la barrera estava baixant. Malgrat que hagi frenat bruscament, no ha pogut evitar que el davant del seu cotxe quedés enmig, en el moment que passava un tren de mercaderies.

El cotxe ha quedat malmès, però el conductor n'ha sortit indemne. El tren de mercaderies ha quedat aturat i el trànsit ferroviari de la línia Perpinyà- Narbona, interromput durant dues hores, en tots dos sentits. Al migdia, el tràfic s'ha pogut restablir.

Aquest accident ha tingut lloc, precisament, quan la SNCF acaba d'engegar una campanya per tot l'estat francès, demanant prudència en els pas a nivell. Cal recordar també que, el passat mes d'abril, un jove Erasmus va perdre la vida a Portvendres, en un altre accident de tren.

Fonts

[modifica]
Comparteix: Correu electrònic Facebook Twitter LinkedIn Newsvine Hotmail