Vés al contingut

Catalunya del Nord: un incendi crema 40 hectàrees de boscos a Millars

De Viquinotícies


19 de setembre del 2014, Catalunya del Nord
Els bombers van lluitar durant tota la nit de dimecres a dijous contra un incendi forestal al Coll de la Batalla, a Millars. També van utilitzar mitjans aeris per tirar aigua. El foc estava sota control al voltant de les 23h d'ahir dimecres.

Des d'abans d'ahir dimecres a les 17h 15, els bombers van tenir de lluitar contra un incendi forestal a Millars, concretament al Coll de la Batalla . En total s'hi van desplegar vint vehicles d'emergència, amb seixanta homes. També van utilitzar com a mitjans aeris quatre Canadairs i un Dash 8. Malgrat que cap a les 23 h de dimecres va quedar controlat el foc, els bombers van mantenir-se tota la nit, per vigilar i evitar que el foc revifés.

40 hectàrees de bosc han sigut cremades i ha calgut tallar la RD 612 entre Millars i Estagell. Per altre costat, les línies elèctriques, que operen en el sector (THT de 400.000 Volts), van complicar la feina dels mitjans aeris. El pendent no facilitava les intervencions, amb un foc que va anar guanyant velocitat. Cal recordar que, a aquest indret, hi ha també vinyes i camps d'oliveres.


Fonts

[modifica]
Comparteix: Correu electrònic Facebook Twitter LinkedIn Newsvine Hotmail