Vés al contingut

Catalunya del Nord: troben un fugitiu a Cabestany

De Viquinotícies


13 de març del 2014, Catalunya del Nord
Els de la brigada motoritzada i de la brigada de recerques de Ceret, van detenir diumenge passat a Cabestany un home de 61 anys, que s'havia evadit de la presó de Saint-Martin-de-Ré i que era buscat des de feia un any.

Els gendarmes van interpel·lar a aquest home, durant una concentració de motoristes que es feia al Mas Guerido (Cabestany). L'home anava en una moto robada i feia un any que s'havia escapat de la presó de Saint-Martin-de-Ré i era recercat per a nombrosos delictes perpetrats a tot l'estat francès : robatoris, robatoris de vehicles, de motos, de caravanes de carburant, estafes, abús de confiança...

L'home que s'havia evadit de la presó durant un permís, havia estat localitzat gràcies al resultat de dos mesos d'investigacions, que van començar quan un motorista va fugir d'un control a la D900 a l'alçada del Voló. Els militars havien agafat la matricula de la moto, que va resultar que havia estat robada el 25 de maig de 2013 a Bourges, finalment, una informació va ser primordial per poder detenir-lo diumenge.

Col·locat en guàrdia vista, finalment va ser empresonat i avui compareixerà davant el tribunal de Perpinyà, que el jutjarà a més a més, pel robatori, a Llemotges, d'un cotxe que va ser localitzat en un garatge de Perpinyà.

Fonts

[modifica]
Comparteix: Correu electrònic Facebook Twitter LinkedIn Newsvine Hotmail