Catalunya del Nord: tres importants confiscacions de droga

De Viquinotícies


29 de novembre del 2014, Catalunya del Nord
En tres dies, la brigada de duaners de la Plana del Rosselló, han dut a terme dues importants confiscacions de droga i una de diners dins de vehicles a diverses comunes nord-catalanes.

Les dues primeres confiscacions van tenir lloc el passat dissabte, La primera al peatge del Voló, cap a les 7h30 quan van descobrir en un vehicle que venia de La Jonquera, 16 quilos de resina de cànnabis i 6 kgs de pol·len de la mateixa planta. El valor d'aquesta droga al mercat és d'uns 30.000 euros. Dues persones de nacionalitat holandesa van ser detingudes i seran jutjades a Perpinyà el pròxim 10 de desembre.

La segona va tenir lloc a Banyuls de la Marenda, cap al migdia, quan van aturar al conductor d'un vehicle originari de la regió de la Droma, que ha estat interpel·lat després del descobriment de 3kgs de cocaïna al seu cotxe per a un valor de 140.000 euros. L'home va ser posat a disposició de l'antena de la policia judicial de Perpinyà.

Finalment dilluns, tres russos han estat controlats en el peatge del Voló, amb una suma en efectiu de 170.000 euros dissimulats al seu vehicle. Una infracció a la legislació sobre el transport de diners en metàl·lic ,que és sotmès a una declaració prèvia si aquesta suma supera els 10.000 euros. La totalitat dels diners ha estat confiscats per determinar si el seu origen és o no legal.

Fonts[modifica]

Comparteix: Correu electrònic Facebook Twitter Google+ LinkedIn Newsvine Hotmail