Vés al contingut

Catalunya del Nord: roben dades del personal de l'ajuntament de Perpinyà

De Viquinotícies


14 de març del 2014, Catalunya del Nord
L'ajuntament de Perpinyà, ha dipositat una queixa en relació a la desaparició del fitxer amb dades confidencials del personal.

Segons publica el diari l'Indépendant , aquests fitxer tindria les dades de tot el personal de l'ajuntament, que inclouria els noms per ordre alfabètic de tots els empleats, però també dades confidencials com per exemple el seu salari. Segons explica el diari una persona és va apropar al batlle, Jean Marc Pujol, fa un mes, durant una reunió pública, i li va mostrar una fotocopia d'aquest fitxer. Segons explica el batlle “Una enquesta administrativa ha estat de seguida impulsada. He demanat a la direcció general dels serveis presentar una denúncia, el que ha estat fet dilluns a prop del procurador de la República”.

Però, al voltant d'aquest fitxer o altre de semblant; també s'ha aixecat una polèmica. Dimecres al matí, Roger Belkiri, candidat de la llista del Front Nacional, presentant-se com a antic delegat del procurador encarregat de la lluita contra les discriminacions, va fer públic un comunicat on afirmava que “S'havia assabentat que una investigació va ser realitzada pel procurador de la república després de que un representant d'una associació d'Harkis, hagi assegurat l'existència d'un arxiu municipal classificant als funcionaris territorials per ètnia o origen”. El batlle assegura que tal fitxer no existeix. De moment la policia judicial és l'encarregada de l'enquesta per determinar si aquest fitxer existeix o no.

Fonts

[modifica]
Comparteix: Correu electrònic Facebook Twitter LinkedIn Newsvine Hotmail