Vés al contingut

Catalunya del Nord: manifestació dels comerciants contra el nou centre comercial

De Viquinotícies


21 d'agost del 2014, Catalunya del Nord
Ahir dimecres al matí, els comerciants del centre vila de Perpinyà es van manifestar davant el lloc on s'està construint un nou centre comercial al barri de Castell Rosselló.

Un centenar de comerciants del centre vila de Perpinyà, juntament amb alguns regidors de l'ajuntament de Perpinyà i responsables de partits polítics (PS, UMP, FN, CDC, MODEM), és van manifestar ahir contra el centre comercial “Carré d'or” que s'està construint, davant mateix del centre comercial de Carrefour al barri de Castell Rosselló. Un projecte que ha estat aturat durant set anys, i que aquest mes d'agost ha començat a construir. El centre comercial de 15.000 m2 , albergarà 46 comerços i 7 restaurants.

Segons els representants dels comerciants “No és pot prendre el risc de crear en aquest departament i a Perpinyà un nou centre comercial en el context difícil que troba el centre-vila. Aquest projecte comercial és nat i correspon al batlle signar la seva defunció. En té els mitjans jurídics”. Al costat dels manifestants hi havia regidors de l'ajuntament, que no van ser ben rebuts pels manifestants, ja que hi ha divergències entre les dues parts sobre aquest assumpte: Els comerciants i alguns veïns volen que no és construeixi aquest centre comercial, i que els terrenys siguin declarats zona habitable, mentre que l'ajuntament és favorable al manteniment de l'activitat comercial però amb restriccions. Quer els comerços es dediquin només a equipament de la llar, marc de vida,i restauració, que no entrarien en competència directa amb l'oferta comercial ja proposada i existent al centre-vila de Perpinyà.

Fonts

[modifica]
Comparteix: Correu electrònic Facebook Twitter LinkedIn Newsvine Hotmail