Vés al contingut

Catalunya del Nord: llença 200 xeringues a la mar i provoca el tancament de les platges

De Viquinotícies


2 d'agost del 2014, Catalunya del Nord
200 xeringues així com test de glucèmia van ser trobats dijous passat al mar, entre Canet de Rosselló i Sant Cebrià. La prefectura va ordenar el tancament de les platges, durant unes hores, fins que els bombers van poder recuperar-les.

Un home diabètic, sembla ser amb problemes psicològics, va llançar al canal que uneix les platges de Canet de Rosselló i Sant Cebrià, al costat de l'estany, 200 xeringues i diversos tests de glucèmia; un material que va arribar a Sant Cebrià. Van ser els banyistes qui van donar l'alerta. Els dos municipis van establir importants recursos amb la gendarmeri ai els bombers per recuperar-ho. Una vegada alertada la prefectura, aquesta va ordenar el tancament de les dues platges, que van estar tancades fins ahir divendres a les 10h.

Malgrat que no hi havia cap risc de contaminació, es va decidir que el millor era netejar les platges, i així evitar el risc de que algun banyista resultés ferit per una picada, o que poguessin clavar una agulla. El causant d'aquest fet, un home diabètic, que és va comprovar que no patia cap malaltia infecciosa, va ser interpel·lat i hospitalitzat.


Fonts[modifica]

Comparteix: Correu electrònic Facebook Twitter LinkedIn Newsvine Hotmail