Vés al contingut

Catalunya del Nord: la deixalleria d'Elna tancada per les amenaces d'un veí

De Viquinotícies


20 d'agost del 2014, Catalunya del Nord
Excedit pel soroll, un veí de la deixalleria d'Elna fa viure des de fa mesos un infern als empleats. Per precaució, Pierre Aylagas, president de la Comunitat de comunes Alberes- Costa Vermella, ha fet tancar el lloc.

Fa una setmana, que la deixalleria d'Elna està tancada. Ara els usuaris tenen que desplaçar-se fins a la d'Argelers de la Marenda. La causa d'aquest tancament, és l'assetjament patit pels empleats, per part d'un dels veïns de la deixalleria , excedit pel soroll vinculat a l'activitat d'aquesta. Un “enuig” que l'ha conduït fins i tot l'abril passat a disparar sobre les cistelles mecàniques i els trituradors. El veí, no s'aturat en això, si no que també va pronunciar en diverses ocasions amenaces de mort contra els empleats.

Això a fet que, el president de la Comunitat de Comunes Alberes-Costa Vermella, el diputat-batlle d'Argelers de la Marenda, Pierre Aylagas, hagi decidit tancar la deixalleria . “Hem presentat una denúncia, l'individu va ser arrestat, se li va confiscar una, i va ser hospitalitzat per decisió mèdica' però això va ser una mesura temporal, i en quant l'home ha tornat a casa seua, ha tornat amb l'assetjament als treballadors. (…) El passat 12 d'agost, va amenaçar de mort als treballadors i he decidit tancar el lloc per garantir la seguretat dels empleats. la deixalleria no tornarà a obrir fins que aquest individu no deixi d'amenaçar.Fins i tot ho he fer saber a la prefectura, dilluns passat” diu Pierre Aylagas.

La deixalleria d'Elna dona servei als habitants de set comunes : Vilanova de Raó, Tesà, Alenyà, Montescot, Cornellà del Bercol, Elna i Ortafà, que ara és tenen que desplaçar a la deixalleria d'Argelers de la Marenda.


Fonts

[modifica]
Comparteix: Correu electrònic Facebook Twitter LinkedIn Newsvine Hotmail