Catalunya del Nord: la USAP torna a treballar

De Viquinotícies


11 de juny del 2013, Catalunya del Nord
Des d'ahir dilluns els jugadors usapistes tornen a la feina, tots… menys els internacionals. Fins al 25 de juny faran sessions de preparació física, sota les ordres de Nicolas Szezur i Olivier Barbier. Els jugadors que s'entrenen aquests dies són una dotzena de l'equip professional juntament amb jugadors dels equips dels ‘espoirs’ i els ‘reichels’. Cap sessió de rugbi no està programada durant aquest període. Llavors, els jugadors disposaran de cinc dies de permís, abans de la ‘verdadera’ recuperació del grup (física i rugbi) fixada per pròxim 1 de juliol.

L'equip català ha programat quatre partits amistosos abans de començar la disputa del Top 14 que, enguany, començara el 16 d'agost.

En aquests partits s'enfrontaran el 19 de juliol a un equip de Pro D2 (a determinar) abans d'acollir el campió del Top 14 d'enguany, l'equip del Castres Olympique, el 26 de juliol. També s'enfrontaran al subcampió d'Europa, el Clermont Auvergne, el 2 d'agost; finalment els gal·lesos dels Newport Gwent Dragons seran els convidats al darrer amistós que es jugarà el 8 d'agost.

Fonts[modifica]

Comparteix: Correu electrònic Facebook Twitter Google+ LinkedIn Newsvine Hotmail