Vés al contingut

Catalunya del Nord: la Inspecció d'academia de Perpinyà anuncia els ajustos fets aquest curs

De Viquinotícies


5 de setembre del 2014, Catalunya del Nord
Ahir dijous, es va reunir la comissió tècnica a la seu de la Inspecció d'acadèmia, per decidir els ajustaments de classes en aquest començament de curs 2014- 2015. En total van decidir l'obertura de 8 noves classes i el tancament de 4.

Com fa cada any després del començament de curs, el director dels serveis de l'educació nacional (antigament 'inspector d'acadèmia') va decidir l'obertura de 8 classes suplementaries . Aquestes són a: Argelers de la Marenda, una classe més s'obrirà a l'escola elemental Curie; a Banyuls dels Aspres, també s'obrirà un altre classe a l'escola primària; a Espirà de l'Aglí, una classe a l'escola maternal, i a La Torre d'Elna, també una nova classe per l'escola maternal.

A Perpinyà, una classe més a l'escola elemental Jordi Barre. A Pollestres , una classe a l'escola elemental. A Tuïr, és l'escola elemental Jules Ferry la que ha obtingut una nova classe, i finalment a Tesà , una nova classe per l'escola elemental.

Els quatre tancaments concerneixen l'escola elemental d'Alenyà; la primària de Forques; la maternal de Palau del Vidre i finalment l'escola maternal Boussiron de Perpinyà.

Els pares d'alumnes de Bages i Cabestany, han anunciat que continuaran amb les protestes , una vegada han comprovat que les seues demandes no han estat escoltades.

Fonts

[modifica]
Comparteix: Correu electrònic Facebook Twitter LinkedIn Newsvine Hotmail