Vés al contingut

Catalunya del Nord: la Federació de basquet refusa l'ascens de l'equip de Perpinyà

De Viquinotícies


24 de maig del 2014, Catalunya del Nord
El passat dijous, la federació francesa de basquet femení va decidir refusar l'ascens del club perpinyanès a la lliga 1.

Una decisió presa en el curs de la reunió del bureau federal celebrat el passat dijous. Com a excusa diuen que “El club no té, entre altres coses, un centre d'entrenament certificat.” Una decisió que la federació ha notificat, al mateix temps, i que el club perpinyanés pot apel·lar. A més a més, fa un any, aquesta mateixa federació va decidir relegar al club a la lliga femenina 2, per problemes financers. També va castigar el president del club, suspès fins al 15 de juny, per una foto de les jugadores “mostrant un dit”.

Recordar que Perpinyà Basquet va guanyar diumenge passat la final four de la lliga 2 a l'equip de Calais per 76 a 56, és a dir de 20 punts de diferència. S'espera que els esdeveniments, el que si és quasi segur és que el club apel·larà aquesta decisió.

Tot apunta clarament que elements fora dels assumptes esportius estan prioritaris, per aquesta federació, als resultats al terreny, tan clars i evidents que puguin ser. Això és esport i esperit esportiu?


Fonts[modifica]

Comparteix: Correu electrònic Facebook Twitter LinkedIn Newsvine Hotmail