Catalunya del Nord: la CPAM acusa d'estafa a una empresa de taxis-ambulància de la Salanca

De Viquinotícies


20 de desembre del 2013, Catalunya del Nord
Des de l'any 2010, la brigada de la gendarmeria de Sant Llorenç de la Salanca, investiga a una empresa de taxis-ambulàncies acusada d'estafar 133.000 euros a la CPAM (caisse primaire d’assurance-maladie) i de treball dissimulat.

Així doncs, després de llargues investigacions amb vigilàncies a l'activitat de l’empresa, recull d’informacions, reafirmat per testimoniatges i vigilàncies discretes, han permès finalment confirmar les sospites i des del passat dimarts 10 de desembre el gerent d'aquesta empresa va ser col·locat en guàrdia vista. S'acusa l'empresa de factures falses, d'utilització de vehicles no homologats, xofers sense permís de conduir, treballadors no declarats etc…

El responsable, que ignorava que estava sota vigilància, ha esta acusat personalment de frau, falsificació i ús de documents falsificats per a l'establiment de factures falses, així com també d'enganyar als usuaris de la seua empresa, ja que els havia fet creure que els seus vehicles estaven homologats quant no era així.

En total, hauria estafat 133.000 euros a la CPAM en els tres darrers anys. De moment el gerent ha estat posat en llibertat amb càrrecs i tindrà de comparèixer pròximament davant el Tribunal Correccional de Perpinyà.

Fonts[modifica]

Comparteix: Correu electrònic Facebook Twitter Google+ LinkedIn Newsvine Hotmail