Catalunya del Nord: l'atur augmenta un 1% el mes de febrer de 2013

De Viquinotícies


28 de març del 2013, Catalunya del Nord
Continua augmentat l'atur a casa nostra, el passat mes de febrer va augmentar un 1%, és a dir que és van registrar a Pôle Emploi 306 persones més. Som el departament de la regió Llenguadoc-Rosselló que més ha augmentat l'atur.

En total, a Catalunya Nord hi ha inscrites en la categoria A 29.826 persones a Pôle emploi . En un any l'atur ha augmentat en un 12,2 %. Sobre el conjunt de la regió, el nombre de demandants de feina inscrits en categoria A augmenta un 1,1% respecte a gener (+11,4% en un any). també augmenta el nombre de persones inscrites en totes les categories (A, B, C ) que s'estableix en un total de 40.933 persones.

Això significa que a Catalunya Nord l'atur és en alça de 1,1% ( 426 demandants de feina suplementaris). En un any, augmenta d'un 12,3 %. Sobre el conjunt de la regió, el nombre de demandants de feina en categories A B, C augmenta un 0,9% respecte a gener (+11,1% en un any). Consulteu en document adjunt a la noticia (pdf) les xifres oficials de l'atur, fetes públiques per la prefectura de la regió Llenguadoc Rosselló.

Fonts[modifica]

Comparteix: Correu electrònic Facebook Twitter Google+ LinkedIn Newsvine Hotmail