Vés al contingut

Catalunya del Nord: jornada de lluita contra la deslocalització del centre de Cervera

De Viquinotícies


5 de juny del 2014, Catalunya del Nord
Demà divendres, els treballadors del centre Bouffard-Vercelli de Cervera faran una vaga i es concentraran a la tarda, davant de l'ajuntament d'Argelers de la Marenda, com a protesta per la deslocalització del centre.

Continuen lluitant contra la deslocalització d'aquest a Perpinyà, i per això convoquen per demà divendres una jornada de vaga, a més d'aquesta concentració a les 14h30. Els treballadors afirmen que, amb aquesta concentració, volen demanar el suport al diputat-batlle d'Argelers, Pierre Aylagas, recordant que és el diputat de llur circumscripció.

Recorden que Pierre Aylagas va “anunciar la suspensió del projecte just abans de les eleccions municipals, i des de llavors que està en silenci. Igual que qualsevol altre per al cas! Estem a l'espera de la taula rodona que va ser promesa pels que prenen les decisions, de manera que ara ningú vol comprometre, és exasperant, confús, trist, repugnant.”

Aquesta jornada de lluita està convocada per la CGT[1], i el seu delegat sindical al centre Christian Grau, assegura que aquesta jornada és pel “manteniment de l'activitat de salut i els assalariats sobre el cantó de la Costa Vermella contra el silenci persistent de la directora de l'Agència regional de salut, que no respon a cap correu, ni sol·licitud de part dels elegits polítics, associacions, que representen al personal dels establiments de salut de la Costa Vermella.”


Notes

Fonts[modifica]

Comparteix: Correu electrònic Facebook Twitter LinkedIn Newsvine Hotmail