Vés al contingut

Catalunya del Nord: incendi a la discoteca d'un càmping d'Argelers de la Marenda

De Viquinotícies


8 de juliol del 2015, Catalunya del Nord
Aquesta matinada cap a les 3h, s'ha declarat un incendi a la discoteca del càmping 'Le Soleil' d'Argelers de la Marenda. Per altre costat, la prefectura ha decidit posat en alerta vermella tota Catalunya Nord, a causa de la forta tramuntana i de la canícula, així com la sequera.

Una vintena de bombers, s'han mobilitzat per apagar el foc que s'havia declarat a la discoteca, per causes encara desconegudes. Els clients que hi havia en aquest moment, van ser evacuats i cap va tenir que ser atès. En canvi dos empleats de la discoteca, van resultat lleugerament afectats pel fum. Segons el propietari del càmping, només una terrassa de fusta ha estat afectada, i planeja reobrir aquest migdia. Els gendarmes, duran a terme l'enquesta per determinar l'origen de l'incendi.

Per altra banda, la prefectura ha decidit posar en alerta vermella, per risc d'incendis tota Catalunya Nord. S'espera que, aquests pròxims dies, la tramuntana bufi de valent. A més a més, la sequera i la canícula que patim fa la resta. Per això demana prudència, recorda la prohibició de fer foc al bosc, i de tirar burilles. En alguns llocs també està prohibit utilitzar vehicles motoritzats.

Fonts[modifica]

Comparteix: Correu electrònic Facebook Twitter LinkedIn Newsvine Hotmail