Vés al contingut

Catalunya del Nord: els bombers mobilitzats per una sèrie d'incendis

De Viquinotícies


22 de juny del 2015, Catalunya del Nord
Malgrat les crides a la prevenció, ahir dissabte els bombers van tenir d'apagar quatre incendis, al Soler, Toluges i Perpinyà. Com sempre les causes són la sequera, la calor i el fort vent que bufava, sense oblidar la imprudència en alguns casos.

Un primer incendi es va produir poc abans de les 14 hores en un camp al Soler. Sis camions, i 35 bombers s'hi van desplaçar, per controlar l'avanç de les flames i protegir una granja. En total van cremar 2 hectàrees de garriga.

El segon incendi va començar cap a les 15:15, en una explotació agrícola, al camí de Las Planas a Toluges. El foc va començar entre les bales de palla que hi havia. Allà també els bombers es van desplaçar, amb 10 camions i 40 homes. Van tenir de protegir dues cases dels avanços de les flames. En total s'hi van destruir una vintena de bales de paia i tres hectàrees de garriga.

Un tercer incendi va tenir lloc al voltant de 16:30 a l'alçada de l'estadi del barri de Molí de Vent a Perpinyà, a prop dels grans eixos de les carreteres perpinyaneses. La ràpida intervenció dels bombers, que van desplegar una trentena de bombers amb 6 camions, va tenir de posar en plaça un control de seguretat al voltant de les cases que hi ha a prop del lloc dels fets. En total van cremar 5.000 m² de garriga, dels quals 3.000 m² van quedar totalment destruïts.

Fonts[modifica]

Comparteix: Correu electrònic Facebook Twitter LinkedIn Newsvine Hotmail