Vés al contingut

Catalunya del Nord: detenen a tres lladres gràcies a la vigilància dels veïns

De Viquinotícies


5 d'agost del 2014, Catalunya del Nord
Dijous passat, la gendarmeria de Canet va detenir tres lladres, que acabaven de robar una residència a Vilallonga de la Salanca, gràcies a la vigilància dels veïns.

Els fets van passar la matinada del dijous, quan tres homes van rompre la porta principal d'una residència i van entrar pel garatge dins la casa. Els veïns, vigilants,intrigats per totes aquestes anades i vingudes sospitoses prop de la casa, immediatament van alertar a la brigada de la gendarmeria de Canet de Rosselló.

La gendarmeria, una vegada alertada es va desplaçar fins al lloc dels fets i van aconseguir recollir una descripció del vehicle sospitós i el seu número de matrícula. Això va permetre, que identifiquessin al propietari del cotxe i el detinguessin. Els seus dos còmplices van ser detinguts al dia següent

Els tres detinguts d'edats compreses entre els 20 i 21 anys, i domiciliats a Bompàs, van ser deixats lliures pel tribunal però tindran que comparèixer el pròxim 3 de gener davant la justícia. Havien robat joies, monedes de col·lecció, un sistema GPS, una tauleta multimèdia i un disc dur abans de fugir del lloc dels fets.

Fonts[modifica]

Comparteix: Correu electrònic Facebook Twitter LinkedIn Newsvine Hotmail