Catalunya del Nord: desmantellada una xarxa de tràfic de drogues a Perpinyà

De Viquinotícies


18 d'abril del 2014, Catalunya del Nord
La policia va desmantellar a començaments d'aquesta setmana una xarxa de tràfic de drogues a la Cité Diaz, detenint a 7 persones i confiscat dos quilos de resina de cànnabis i 9.000 euro

Una operació duta a terme entre la policia judicial de Perpinyà, la brigada de recerques i d'intervenció del SRPJ de Montpeller i el comissariat de policia de Perpinyà. Va passar a la Cité Diaz, on el passat dimarts cap a les 6 del matí, i després d'una operació de vigilància augmentada des de fa diverses setmanes, seixanta policies van dur a terme aquesta operació, interpel·lant a 7 persones: Sis traficants, més una persona que guardava la droga a casa seua.

Al domicili d'aquesta persona, els policies han trobat prop de dos quilos de resina de cànnabis i 500 grams d'herba. Hi havia també 9000 euros en metàl·lic i 3 armes de puny. Un cotxe i un escúter de grossa cilindrada van ser confiscats igualment.

Els joves de 15 a 24 anys han estat presentats al tribunal ahir dijous tarda. Cinc d'ells han estat empresonats, excepte el més jove, que serà col·locat en una llar d'acollida. L'home que guardava la droga a casa seua ha estat posat en llibertat sota control judicial.

Fonts[modifica]

Comparteix: Correu electrònic Facebook Twitter LinkedIn Newsvine Hotmail