Vés al contingut

Catalunya del Nord: crim passional a Ortafà

De Viquinotícies


19 de setembre del 2013, Catalunya del Nord
Un home va matar i enterrar a la seua ex-companya i després és va lliurar a la policia el passat dilluns al vespre. Els fets van passar a Hortafà

L'home es va presentar a la comissaria de la policia de Perpinyà, assegurant que havia mort a la seua ex-companya. Va declarar que havia trobat la seua víctima, unes hores abans, en un indret de l'Aglomeració Perpinyà-Mediterrània , l'havia disparat una bala al cap i després hauria conduït la víctima a un lloc aïllat, per enterrar-la en una tomba que ell mateix havia cavat en una antiga carrera de grava, situada entre els municipis de Brullà i Hortafà.

La policia s'ha desplaçat al lloc indicat pel presumpte assassí, i després de cavar uns 30 cm ha trobat el cos d'una dona de 45 anys, amb una bala al cap. La víctima havia denunciat que havia rebut amenaces per part del seu ex-company. Sembla que es trobaven en proces de separació i aquesta no era amistosa.

L'home ha estat col·locat en guàrdia vista, transferit a la gendarmeria de Ceret que és l'encarregada de dur a terme l'enquesta.

Fonts[modifica]

Comparteix: Correu electrònic Facebook Twitter LinkedIn Newsvine Hotmail