Vés al contingut

Catalunya del Nord: confiscats a la Guingueta d'Ix 1675 cartons de cigarretes

De Viquinotícies


9 de juny del 2015, Catalunya del Nord
El passat dijous, els duaners nord-catalans van interceptar un vehicle amb 1675 cartons de cigarretes, el que suposa uns 335 quilos de tabac.

Els duaners feien un control a la Guingueta d'Ix, quan van interceptar a una furgoneta que duia 1675 cartrons de cigarretes de contraban que havia comprat a Andorra. La mercaderia estava apilada, simplement, a la part de darrera d'un vehicle amb matricula de l'estat Espanyol.

Els duaners s'havien adonar de l'estrany comportament del conductor que va intentar donar la volta de cop i volta, al veure'ls a la carretera. Llavors el van fer aturar i, van descobrir 335 quilos de cigarretes. El conductor, un andorrà de 25 anys, va declarar als duaners que havia recollit el cotxe al centre d'Andorra la Vella, sense saber, realment, la destinació exacte encara. Sospitava que es tractava de tabac i, per descomptat, havia de ser pagat pel pas d'aquest contraban.

El cotxe i la mercaderia van ser confiscades pels duaners, i el conductor transferit al servei nacional judicial dels duaners de Tolosa de Llenguadoc (SNDJ) per continuar amb l'enquesta oberta.

Des de començaments d'any, els duaners de la direcció regional de Perpinyà han confiscat 3,6 tones de cigarretes i tabac.

Fonts[modifica]

Comparteix: Correu electrònic Facebook Twitter LinkedIn Newsvine Hotmail