Vés al contingut

Catalunya del Nord: anuncien la creació d'una nova escola a Perpinyà

De Viquinotícies


16 de juny del 2013, Catalunya del Nord
Un grup de professors i de pares d'alumnes, anuncien l'obertura de “l'école des Sarments[1] a Perpinyà

Aquest grup de professors i pares d'alumnes, anuncien l'obertura d'aquesta nova escola al barri de la Porta d'Espanya. Afirmen que estan decebuts amb l'Educació Nacional i per això han decidit unir forces i obrir aquesta nova escola que correspon exactament a les seves idees i esperances. Per això serà una escola 'hors-contrat ' (és a dir independent). L'equip pedagògic, doncs, no està obligat a seguir les recomanacions de l'Educació Nacional. Els diners provenen únicament de les quotes d'inscripció que paguen els pares (160 euros al mes).

Els programes es centraran en les habilitats bàsiques (lectura, escriptura, aritmètica, coneixements generals) i seguiran mètodes d'ensenyament molt més tradicionals[2].

En una escola “hors-contrat” la direcció pot reclutar els professors de la seva tria. Per això en aquesta escola s'ha decidit que els seus professors formaran part dels decebuts de l'ensenyança actual i treballaran amb els pares d'alumnes que volen implicar-se, sovint fent feina de voluntariat. En les classes només hi haurà una dotzena d'alumnes.


Vegeu també[modifica]

Notes

Fonts[modifica]

Comparteix: Correu electrònic Facebook Twitter LinkedIn Newsvine Hotmail