Vés al contingut

Catalunya del Nord: alerta taronja a causa de la forta tramuntana

De Viquinotícies


5 de març del 2015, Catalunya del Nord
Météo France ha posat Catalunya Nord en alerta taronja a causa de la forta tramuntana, que ahir dimecres a la nit, va arribar a bufar a 140 quilometres/hora, sobretot a la Costa Vermella.

Des de primera hora del matí , els primers problemes ocasionats per la forta tramuntana ja s'han fet patents. Així, un camió que circulava per la carretera que va des del Molí de vent al Mas Guerrido, ha quedat capgirat a Perpinyà sud; un accident que ha provocat un gran embús a aquell sector. D'altra banda, el fort vent ha fet que les autoritats s'hagin decidit a limitar la velocitat a 70 km/h per als vehicles pesants a l'autopista A9; i els camions tenen prohibit avançar a la mateixa autopista.

La prefectura crida a la prudència i recorda que està prohibit fer foc, així com treballar a la taulada, sense prendre mesures per evitar caure.

En quant a les estacions d'esquí, a la de Font Romeu no funciona la telecadira, que ha estat reemplaçada per un bus, per apropar als esquiadors de les pistes a l'estació. Als Angles continuen obertes

Fonts

[modifica]
Comparteix: Correu electrònic Facebook Twitter LinkedIn Newsvine Hotmail