Catalunya del Nord: actes de barbàrie a uns xais a Perpinyà

De Viquinotícies


7 de gener del 2014, Catalunya del Nord
Dues ovelles i dos marrans han estat trobats morts dissabte matí sobre un terreny erma Perpinyà. Els xais han estat massacrats. També han estat víctimes d'actes de zoofília.

Va ser una passejant qui va descobrir els fets en un terreny erm, i ple de deixalles, situat al final del camí “de la Poudrière” a Perpinyà. Els animals han estat víctimes d'actes de salvatgisme extrem, ja que alguns tenien els ulls rebentats, altres han estat cremats, i tots estaven farcits de ganivetades. Un dels xais hauria estat escanyat amb un cable, i ha estat trobat amb les potes encordillades al seu coll. També sembla que han estat sodomitzats.

S'han trobat, al lloc dels fets, guants de llana ensangonats. L'associació catalana de protecció dels animals ha denunciat els fets i una enquesta ha estat oberta per la policia. Es tracta de trobar els autors d'aquests actes de barbàrie, però també d'identificar l'origen dels xais, ja que aquests no duen les sivelles d'identificació, que sembla han estat tallades. Per això ningú no sap encara d'on vénen aquests animals.

Fonts[modifica]

Comparteix: Correu electrònic Facebook Twitter Google+ LinkedIn Newsvine Hotmail