Vés al contingut

Catalunya del Nord: VilaWeb i els Amics de la Bressola arriben a un acord per promocionar Catalunya Nord

De Viquinotícies


20 de febrer del 2014, Catalunya del Nord
VilaWeb i els Amics de la Bressola uneixen forces per tal de donar a conèixer la cultura nord-catalana al sud, portant a terme diverses activitats a l’Espai VilaWeb (C/Ferlandina 43, Barcelona). Aquests mesos vinents es faran les primeres activitats, entre les quals hi haurà un club de lectura de llibres nord-catalans i un tast de vins i música de Catalunya Nord.

El proper mes de maig s’obriran les inscripcions del primer club de lectura, que serà coordinat per Susanna Alvàrez i Rodolés i en què es treballarà al voltant de dos llibres:'{{w|Les cròniques del déu coix}' de Joan-Lluís Lluís i “Contes empipats” de Miquel Arnaudies. Aquesta activitat tindrà un cost de 20 euros per participant, i el preu especial de 18 euros per als subscriptors de +VilaWeb.

El club de lectura constarà de tres seccions per llibre: en la primera es farà una presentació, en la segona es posarà en comú les experiències lectores del llibre i per últim hi haurà una sessió amb l’autor del llibre que serà oberta a tot el públic. Cada sessió durarà al voltant d’una hora.

Fonts[modifica]

Comparteix: Correu electrònic Facebook Twitter LinkedIn Newsvine Hotmail