Vés al contingut

Catalunya del Nord: Comença el Festival ‘Pablo Casals’ de Prada

De Viquinotícies


26 de juliol del 2013, Catalunya del Nord
Creat al 1950 pel famós violoncel·lista català Pau Casals, el Festival de Prada de Conflent rep cada any grans solistes que interpreten el repertori de música de cambra clàssic i contemporani. Començarà amb un concert avui divendres a l'Abadia de Sant Miquel de Cuixà a les 21h on actuarà el Wiener Piano Trio'.

El festival durarà fins el pròxim 13 d'agost, i no hi ha que oblidar que, des de 2005, cada any, l'ECMA (European Chamber Músic Academy - ECMA) l'Acadèmia europea de música de cambra organitza màster classes de 3 a 7 dies als llocs més prestigiosos de la música clàssica en Europa i ha seleccionat el festival Pau Casals de Prada de Conflent per acollir una de les 7 sessions europees.

Els quartets i trios admesos després de l’audició pertanyen a la futura generació dels grans solistes. Arran d’aquesta selecció, gaudeixen per una durada de 2 anys d’uns ensenyaments d’alt nivell a càrrec de destacats músics clàssics. La formació impartida es densa: historia de la música i dels compositors, art d’interpretació, estudi de peces… Una formació complerta i valuoses adquisicions en condicions privilegiades per integrar el cercle tancat de les grans formacions clàssiques del món..


Fonts[modifica]

Comparteix: Correu electrònic Facebook Twitter LinkedIn Newsvine Hotmail