Vés al contingut

Catalunya del Nord: A Perpinyà, l'FN Louis Aliot fa boxa verbal

De Viquinotícies


4 de setembre del 2013, Catalunya del Nord
L'actualitat del centre penitenciari de Perpinyà i les futures estratègies de la policia fan reaccionar el Front Nacional, que té la seguretat com a temàtica destacada. En opinió del seu candidat a les municipals de 2014 a Perpinyà, Louis Aliot, arribarà un dia en què "“el brètol es podrà defensar millor que les víctimes.”

Còmoda amb el tema de la seguretat, el Front Nacional s’ha expressat aquest 4 de setembre sobre el clima general de la reentrada, que considera “inquietant al si d’un Estat de dret deliqüescent!”. En un comunicat transmès pel seu candidat a les eleccions municipals de Perpinyà, Louis Aliot, el partit de Marine Le Pen destaca l'actualitat de la presó de Presó de Perpinyà en un conjunt de fets que formen una “situació desastrosa que colpeix la seguretat pública”. Esmenta la policia, els pròxims “sondatges de satisfacció sobre la seguretat” de la qual “alimentaran el clima de sospita permanent que pesa sobre les nostres forces de l'ordre.”

Discrèdit als diputats nord-catalans

Tot tessaltant que aviat “el brètol es podrà defensar millor que les víctimes”, l'FN desitja “alertar l’opinió” i no els diputats de la Catalunya del Nord, Pierre Aylagas, Jacques Cresta, Ségolène Neuville i Fernand Siré, que jutja “responsables d’aquesta situació”, en un marc general de “laxisme d’Estat”. Poc avar en cops de puny verbals, la formació d'extrema dreta conclou: “Sem els únics qui tenen el valor de dir la veritat, d’avançar evidències i de tenir la voluntat real de resoldre aquest problema en el marc de les Lleis de la República.”


Fonts

[modifica]
Comparteix: Correu electrònic Facebook Twitter LinkedIn Newsvine Hotmail