Vés al contingut

Catalunya: incident a La Jonquera, entre tres nord-catalans i la policia espanyola

De Viquinotícies

12 de març del 2015, Catalunya
Tres nord-catalans van ser tirotejats, la passada nit de divendres a La Jonquera a la sortida d'un bar, un d'ells està ferit. Els gendarmes francesos afirmen que el tirador és un policia espanyol.

Els gendarmes francesos s'han pres seriosament el relat dels tres homes, dos amics de Perpinyà i un de Tolosa de Llenguadoc. Els tres havien anat a passar el dia a Figueres, divendres passat, i quan tornaven es van aturar en un bar de La Jonquera. Segons diuen van ser-hi molt mal rebuts, fins al punt que van decidir marxar sense acabar-se les consumicions. De tornada al cotxe, van ser tirotejats per un home, que se'ls va tirar a sobre, sense que hi hagués hagut, per part d'ells, cap provocació. El conductor del cotxe va quedar seriosament ferit.

Els tres amics presos de pànic, prenen la fugida i esperen arribar al Voló per prevenir la gendarmeria. Aquesta els pren declaració i avisa als bombers que és fan càrrec del ferit. La gendarmeria ha començat la seva enquesta i afirma que l'agressor és un policia espanyol. Encara no vol parlar de les causes de l'incident, ja que sembla que el ferit te antecedents policials, però l'enquesta és seriosa, i també ja ha estat tramesa a la policia espanyola.

Un dels joves implicat en l'incident diu que la gendarmeria els ha demana si estaven segurs que l'home que els havia tirotejat no era un policia, assegura “però per a nosaltres no era un policia, per a nosaltres era un tipus que volia extorsionar-nos. Però els gendarmes han investigat i ens han dit l'endemà que l'home que ens ha tirat a sobre era un policia espanyol. Però aquest tipus no tenia res de policia, no ha tret la seva placa, ni tan sols no ha dit “policia”, ha tret la seva arma i ha disparat.”

Fonts[modifica]

Comparteix: Correu electrònic Facebook Twitter LinkedIn Newsvine Hotmail