Vés al contingut

Catalunya: garbuix entre la fiscalia i l'exalcalde de Cantallops

De Viquinotícies
Vista general de Cantallops
Vista general de Cantallops

19 de febrer del 2014, Catalunya
La fiscalia ha presentat al deganat dels jutges de Figueres una querella contra l'exalcalde de Cantallops, Damià Contreras (CiU). Li reprotxa el pagament d'uns 50.000 euros de dietes no justificades que havia cobrat durant el seu mandat des del 2008 fins al 2011. Va haver de dimitir desprès de l'aprovació d'una moció de censura pel consistori. Aleshores, Joan Sabartés (ERC) li ha succeït i va ordenar una auditoria on es va “detectar un desgavell a les arques municipals”, ha escrit El Punt Avui. Va portar el cas a la fiscalia que ha descobert moltes irregularitats. Consistien a despeses “en supermercats, restaurants, pàrquings, tallers de reparació de cotxes, contractació de canals de televisió, gasolineres.” afegeix el rotatiu.

L'exalcalde ha assegurat a la premsa que “tot el que es va fer és correcte. Si arriba el moment farem el que hàgim de fer”. L'actual alcalde ha confiat que no sabia rés de les accions judiciàries de la fiscalia.

Fonts

[modifica]
Comparteix: Correu electrònic Facebook Twitter LinkedIn Newsvine Hotmail
  • (català) Tura Soler, Mar Vicente El fiscal es querella contra l’exalcalde de Cantallops per malversació de fons, El Punt Avui+, ed. comarques gironines, núm. 11976, p. 9, 19 de febrer del 2014.