Vés al contingut

Catalunya: els bombers francesos es mostren molts crítics respecte del foc de l'Empordà

De Viquinotícies
Incendi a Cervera de la Marenda

12 de desembre del 2013, Catalunya
Els bombers francesos s'han mostrat molts crítics enfront de la gestió del foc de l'Empordà l'any passat. Denuncien els entrebancs administratius a fi de passar la frontera i intervenir eficaçment al principi del foc. Hagueren d'atendre el segon dia, una vegada que obtingueren les autoritzacions administratives perquè intervinguessin. No van poder fer-ho sinó l'endemà, van explicar ahir els dos representants dels bombers francesos. Van assegurar que un conveni recíprocs permetria també als bombers catalans passar en l'altre sentit de la frontera. Segons ells, no cal perdre cap temps en les primeres hores d'una emergència.

Els bombers van enunciar aquests arguments “durant en el marc de les jornades transfrontereres dedicades a seguretat i emergències que es van tancar ahir a la Jonquera” ha escrit avui el diari català El Punt Avui.

Fonts

[modifica]
Comparteix: Correu electrònic Facebook Twitter LinkedIn Newsvine Hotmail
  • (català) Esteve Carrera Els bombers francesos, crítics amb la gestió del foc de l’Empordà, El Punt Avui+, ed. comarques gironines, núm. El Punt Avui+, p. 5, 12 de desembre del 2013.