Vés al contingut

Catalunya: el Parlament oficialitza el rebuig social a les pilotes de goma

De Viquinotícies

9 de novembre del 2013, Catalunya
El Parlament català va oficialitzar ahir la prohibició de l'ús de les pilotes de goma utilitzades pels Mossos d'Esquadra per a restablir l'ordre. El CiU i l'ERC van votar a favor d'aquesta resolució. En canvi el PP va votar en contra estimant que aquesta disposició perjudicara a la legitimitat dels Mossos d'Esquadra. D'altra banda, el PSC, la ICV i la CUP volen la prohibició total immediata de les pilotes.

En efecte, la llei entrara en aplicació el 30 d'abril, però no indica l'any. El govern vol substituir-hi un altre material, per tant, no es desermaria la policia. Es pensa a la pilota viscoelàstica que és més precisa. Tanmateix pot rebotar al terra allò que es considerat molt perillós perquè es incontrolable.

Fonts

[modifica]
Comparteix: Correu electrònic Facebook Twitter LinkedIn Newsvine Hotmail
  • (català) Jordi Panyella El Parlament fa oficial el rebuig social a les pilotes de goma, El Punt Avui+, ed. comarques gironines, núm. 11876, p. 42, 9 de novembre del 2013.
  • (català) Jordi Panyella El Parlament fa oficial el rebuig social a les pilotes de goma, El Punt Avui+, ed. nacional, núm. 13006, p. 42, 9 de novembre del 2013.