Catalunya: Unió farà una consulta interna per a decidir el seu posicionament sobre el procés sobiranista

De Viquinotícies

20 de febrer del 2015, Catalunya
El secretari general dels democristians anuncia que serà oberta a tots els militants per a marcar el full de ruta propi de cara a les'{{Citació1|transcendents eleccions}' del 27-S.

Unió Democràtica de Catalunya (UDC) que el seu partit farà una consulta interna per a decidir el seu posicionament sobre el procés sobiranista. Ho ha dit avui al matí el secretari general de la formació, Ramon Espadaler, durant el consell nacional d'Unió a l'Hospitalet de Llobregat, en el qual ha anunciat una consulta oberta a tota la militància per a elaborar el full de ruta de cara a les eleccions del 27 de setembre.

“Tots sabem que són unes eleccions transcendents”, ha dit Espadaler, “i hem de definir quin és el nostre full de ruta.” “No discutirem fulls de ruta dels altres ni seguirem el ritme de ningú”, ha defensat.

El comitè de govern elaborarà en una data encara no concretada una proposta concreta, l'explicarà i la sotmetrà a consulta dels militants. Si és el cas, també s'enviarà a la direcció per a incorporar-la a l'àmbit programàtic. “No hi ha més radicalitat democràtica que un militant, un vot”, ha afegit, per a decidir el camí de futur amb diàleg i democràcia.

Al consell nacional, Espadaler també ha carregat contra les “veus polítiques i mediàtiques” que parlen de divisió al partit i ha defensat que Unió “ha estat lleial com un sol home” als compromisos electorals.

Fonts[modifica]

Comparteix: Correu electrònic Facebook Twitter LinkedIn Newsvine Hotmail