Vés al contingut

“Bison Futé” qualifica com a dissabte negre, les carreteres nord-catalanes

De Viquinotícies


11 de juliol del 2015, Catalunya del Nord
Ahir divendres, l'A9, en direcció a La Jonquera, va registrar 16 quilometres d'embús, avui dissabte, “Bison Futé”, espera que encara hi hagi més embussos, pel qual ha qualificat aquesta jornada com a negre.

S'espera que aquest cap de setmana sigui complicat per a la circulació en les carreteres nord-catalanes. Cal recordar que molts turistes aprofitaran aquest per desplaçar-se fins a la costa nord-català, així com cap a la muntanya. Així doncs, s'espera que hi hagi un important increment de trànsit.

Assenyalar, també, que la prefectura ha decidit incrementar els controls, i això tampoc ajuda a la circulació. S'espera que hi hagi des de les 7 del matí un increment de circulació, amb embussos i retencions així com un alentiment d'aquesta.

Recordeu, si teniu de sortir, de consultar les informacions de transit de les autopistes en temps real des d'aquí, consultar també les previsions de “Bison Futé” i de tenir molta paciència. A més a més, recordeu que més val arribar tard que no arribar mai.

Es recomanable, així mateix, de fer una previsió d'aigua i menjar per no patir una deshidratació, i protegir-se de la calor

Fonts

[modifica]
Comparteix: Correu electrònic Facebook Twitter LinkedIn Newsvine Hotmail