Vés al contingut

Wayne Taylor Racing guanya les 24 Hores de Daytona 2017

De Viquinotícies

31 de gener del 2017
El Cadillac DPI-V.R número 10 de l'equip de Wayne Taylor va aconseguir la victòria absoluta en l'edició 55 de les 24 Hores de Daytona, disputada al circuit mixt de Daytona International Speedway. L'acte pilotat per Jordan Taylor, Ricky Taylor, Max Angelelli i Jeff Gordon va rebre la bandera a quadres amb un avantatge de 0.671 segons sobre el Cadillac número 5 de Action Express de Filipe Albuquerque, João Barbosa i Christian Fittipaldi.

La clau de la victòria va ser, quan faltant 8 minuts per al final, Jordan Taylor intent passar a Filipe Albuquerque al revolt 1, però aquest últim va acabar bloquejant, i acabo en contacte i virolla per al Cadillac número 5, de manera que l'equip de Wayne Taylor va passar a liderar la cursa. Immediatament, els oficials de carrera van decidir no sancionar la maniobra.

L'equip Visit Florida Racing va acabar amb la seva Riley-Gibson número 30, a una volta de líder, mentre que va resultar quart el Nissan Onroak DPI número 2 d'Extreme Speed, a tres voltes.

L'altre prototip d'Extreme Speed, el número 22, estava segon a l'hora 10, però Brendon Hartley va xocar al mur extern de les corbes 1 i 2 de l'oval després de patir un contacte amb el Porsche 911 No. 991 de Wolf Henzler.

Mentre que el Cadillac nombre 31 d'Action Express va ser protagonista en les primeres 8 hores de carreres, estant en lluita permament amb l'Action Express número 5 i Wayne Taylor Racing, però van tenir problemes d'alineació després que Eric Curran es tocarà amb un Prototip Challenge .

Mentre que en la classe GT Le Mans, el Ford GT número 66 de Dirk Müller, Joey Hand, i Sébastien Bourdais va aconseguir la victòria de classe, amb un avantatge de gairebé tres segons sobre el seu màxim perseguidor. El segon lloc va ser per al Porsche 911 RSR nombre 911, que li va guanyar la posició per només 91 mil·lèsimes de segons sobre el Ferrari 488 número 62.

A falta de més de 30 minuts, Müller va fer una maniobra de sobrepasso agressiva al revolt 1 sobre James Calado, pilot de la Ferrari No. 62, per prendre la punta. Posteriorment, el Ford número 66 va mantenir a ratlla la pressió del Porsche nombre 911 de Patrick Pilet per endur-se la victòria.

A la classe Prototipus Challenge, la victòria va ser per al No. 38 de Performance Tech Motorsports, pilotat per Patricio O'Ward, Nicholas Boulle, Kyle Masson i James French. Van fer un carrera perfecta i van aprofitar tots els problemes dels seus competidors, per guanyar amb un avantatge de 22 voltes sobre el No. 20 de BAR1 Motorsports.

Finalment, en la classe GT Daytona, la victòria va ser per al Porsche número 28 de Alegra Motorsports. Michael Christensen avantatjo per 0.293 segons per davant de l'Audi número 29 de Land Motorsports, conduït per Christopher Mies.

Fonts

[modifica]
CC-BY
Aquest article, o una part, prové d'una traducció de l'article sota llicència CC-BY-2.5 i/o GFDL: «Wayne Taylor Racing gana las 24 Horas de Daytona 2017» (castellà) en la seva versió del 530642.

avant Notícies d'ahir

Notícies de juliol

Escriviu un article