Vol 9525 de Germanwings: segons les autoritats franceses el copilot va practicar posant l'avió en descens controlat abans de l'accident

De Viquinotícies
Salta a la navegació Salta a la cerca
Bandera de França
Bandera de França
Altres històries sobre França


Localització de França

Un mapa mostrant la localització de França


Per escriure, editar, començar o visualitzar altres articles sobre França, vegeu el portal de França
[[{{{enllaç}}}|...]]
[[Image:{{{imatge}}}|{{{amplària}}}|{{{enllaç}}}]]
L'avió accidentat, el 2014.
Imatge: SEBASTIEN MORTIER

13 de maig del 2015, França
Un informe de les autoritats de seguretat franceses publicat el dimecres, va dir el co-pilot, Andreas Lubitz, va practicar posant un avió en descens controlat al principi del dia del 24 de març, dia de l'accident del vol 9525 de Germanwings, que els funcionaris al·leguen que el copilot va causar amb un descens controlat. L'informe es basa en dades de les caixes negres de l'avió.

Segons l'informe, la gravadora de dades de vol ha indicat que el capità va abandonar la cabina durant uns minuts. Durant aquests pocs minuts, el control del trànsit aeri va dir que l'Airbus A320 va descendre de 37 000-35 000 peus. Però el copilot va establir una altitud molt menor que abans d'anar de nou a 35 000 peus.

El copilot a continuació, va establir l'altitud a prop de la terra de nou després que control del trànsit aeri va instruir descens a 21 000 peus. L'avió va romandre en la seva trajectòria de vol en tot moment, així que no hi havia cap desviació de la trajectòria de vol, i els controladors aeris no van donar cap avís. L'informe no diu si el pilot en el vol de "prova" també va pilotar el vol de l'accident.

Notícies relacionades[modifica]

Més notícies relacionades amb el vol 9525 de Germanwings.

Fonts[modifica]


avant Notícies d'ahir Notícies d'octubre Escriviu un article