Vés al contingut

Viquinotícies en català supera les 1000 pàgines

De Viquinotícies
thumbs
thumbs

14 de gener del 2012
El projecte Viquinotícies en català va superar les 1.000 pàgines abans d'ahir amb El Brasil suspèn la importació i la venda dels implants salins holandesos. El més d'agost del 2010, comptava uns 450 articles i amb mig any ha doblat aquella xifra, especialment amb les contribucions sobre el rugbi a quinze, per assolir el nivell simbòlic del miller. Si el rugbi no és l'esport més popular a Catalunya a causa del club mític del Barça, en canvi l'és al Nord dels Pirineus amb la USA Perpinyà i els Dragons Catalans.

En les darreres setmanes han arribat més de contribuïdors i s'han creat més d'una notícia per dia. Amb aquestes setmanes també s'ha elegit un nou administrador i un buròcrata.

En aquestes dues últimes setmanes també s'ha superat en nombre d'articles a Viquinotícies en hongarès, en turc i en búlgar. A més, s'han oberts comptes a les xarxes socials Facebook, Twitter i Google+.

Tot i aquestes bones dades, encara queda molt per fer i qualsevol ajuda és molt ben vinguda. Volem construir una font de notícies lliures, per la gent i per a la gent.

Vegeu també[modifica]


Comparteix: Correu electrònic Facebook Twitter LinkedIn Newsvine Hotmail