València tindrà Gran Premi de Fórmula 1

De Viquinotícies
Salta a la navegació Salta a la cerca

1 de juny del 2007

Circuit de Fórmula 1

El president de la Formula One Administration, Bernie Ecclestone, ha signat a Londres l'acord pel qual es confirma que València tindrà un Gran Premi d'Europa de Fórmula 1. Per part valenciana ha signat l'acord la societat Valmor Sport, formada per Fernando Roig, Jorge Martínez Aspar, Bancaixa i Dorna. El president Francisco Camps ha assistit a la signatura. Ecclestone va irrompre en la recent campanya electoral condicionant aquest gran premi a la victòria de Camps i Rita Barberà.

Camps ha destacat la importància que la ciutat aculla un esdeveniment com aquest, d'àmbit internacional, tant des del punt de vista esportiu com per la projecció i promoció que representa.

El circuit urbà de València tindrà un traçat de més de 5 quilòmetres, amb una amplada de pista de 14 metres, i recorrerà la Ciutat de les Arts i les Ciències, així com les noves instal·lacions portuàries de l'America's Cup. El circuit divideix l'opinió de les dues associacions de veïns del barri de Natzaret: l'Associació de Veïns i Veïnes de Natzaret i l'Associació de Veïns Natzaret Unit. Els primers consideren que el circuit urbà serà una barrera que aïllarà el barri, mentre que els segons creuen que els efectes econòmics seran positius per a la zona.

Cc by-nc-nd icon.svg

Fonts[modifica]