Vés al contingut

Usuari Discussió:Martorell

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
Afegeix un tema
De Viquinotícies
Darrer comentari: fa 10 anys per QuiteUnusual sobre el tema El teu estat com a administrador

Benvingut a Viquinotícies!

(No tenim missatge de benvinguda encara hahaha).

Categorització

[modifica]

Millor parlar-ho perquè estem canviant les mateixes coses alhora. Sobre les categories que tu has anomenat "regionals", jo les ficaria en un altre apartat de Categoria:Principal que s'anomenés Categoria:Notícies per regió (o per situació). Per altra banda, això de la "comunitat catalànica" m'ha fet molta gràcia.--SMP 23:03, 26 mai 2006 (UTC)

No, al revés, em sembla bé la idea, tot i que no sé si és coherent que ho tinguem diferent a la Viquipèdia.--SMP 14:56, 27 mai 2006 (UTC)

Request bot flag for User:GrondinBot

[modifica]

Can you see my request for bot flag in the following page ? Thanks. --Grondin 14:54, 9 maig 2009 (CEST)Respon

Forced user renames coming soon for SUL

[modifica]

Hi, sorry for writing in English. I'm writing to ask you, as a bureaucrat of this wiki, to translate and review the notification that will be sent to all users, also on this wiki, who will be forced to change their user name on May 27 and will probably need your help with renames. You may also want to help with the pages m:Rename practices and m:Global rename policy. Thank you, Nemo 14:57, 3 maig 2013 (CEST)Respon

El teu estat com a administrador

[modifica]

Hola. Sóc un steward. Recentment s'ha adoptat per consens comunitari una nova política relacionada amb la retirada de permisos avançats (administrador, buròcrata, etc). D'acord amb aquesta política, els stewards estan revisant l'activitat dels administradors en wikis sense una política d'inactivitat.

Reuneixes els criteris d'inactivitat (cap edició i cap acció administrativa en dos anys) a cawikinews, on ets administrador et buròcrata. Com que cawikinews no té un procés propi de revisió de l'activitat d'administradors, s'aplica el procediment global.

Si vols mantenir els teus permisos, hauries de notificar a la teva comunitat que els stewards t'han enviat informació sobre la teva inactivitat per discutir el tema. Després de la decisió de la comunitat, si aquesta desitja que mantinguis els teus drets, per favor contacta als stewards a m:Stewards' noticeboard i enllaça la discussió local, on s'expressi el desig que conservis els permisos i es demostri una necessitat de mantenir-los.

Els stewards avaluarem les respostes. Si no hi ha resposta després d'un mes aproximadament, procedirem a retirar els teus permisos administratius. En cas de dubte, avaluarem les respostes i deixarem la decisió a la comunitat local per al seu comentari i revisió. Si tens alguna pregunta, contacta'ns a m:Stewards' noticeboard.

Salutacions cordials, QuiteUnusual (discussió) 23:50, 4 gen 2014 (CET)Respon