Un estudiant menor d'edat mata un professor en un institut de Barcelona

De Viquinotícies
Bandera de NOM DEL PAÍS EN CATALÀ
Bandera de NOM DEL PAÍS EN CATALÀ
Altres històries sobre NOM DEL PAÍS EN CATALÀLocalització de NOM DEL PAÍS EN CATALÀ


Per escriure, editar, començar o visualitzar altres articles sobre NOM DEL PAÍS EN CATALÀ, vegeu el portal de NOM DEL PAÍS EN CATALÀ
[[{{{enllaç}}}|...]]
[[Image:{{{imatge}}}|{{{amplària}}}|{{{enllaç}}}]]


22 d'abril del 2015, Barcelona
Un estudiant va matar un mestre d'escola a l'Institut Joan Fuster a Barcelona, dilluns. Els informes indiquen que l'estudiant tenia tretze anys d'edat; la policia va dir que era menor de catorze anys.

L'estudiant pel que sembla tenia una ballesta i un ganivet; no obstant això la policia encara no han confirmat la causa de la mort. Dos professors i dos alumnes van rebre lesions no mortals en l'atac. Un mestre va ser tractat per lesions menors en l'escena, mentre que els altres tres ferits van ser atesos en hospitals de Barcelona.

La policia va dir que el motiu de l'atac no ha estat encara establert. L'atac va tenir lloc en el desè sisè aniversari de la massacre de Columbine als Estats Units.

Segons la llei espanyola, el noi, com és menor de catorze anys d'edat, no pot ser considerat penalment responsable. Com a resultat, ell no pot ser empresonat, però pot ser internat en un centre de salut mental, i va ser enviat a exàmens psiquiàtrics després de l'atac.

Fonts[modifica]


avant Notícies d'ahir

Notícies d'abril

Escriviu un article