Tiroteig a l'aeroport de Fort Lauderdale a Miami deixa almenys cinc morts

De Viquinotícies


7 de gener del 2017

Interior de l'Aeroport Internacional Fort Lauderdale.
Imatge: Nick81aku / Wikimedia Commons.

Un tiroteig que es va registrar aquest divendres a l'Aeroport Internacional de Fort Lauderdale-Hollywood va deixar almenys 5 morts i 8 ferits. Encara es desconeixen les causes de l'atac.

L'autor, que ha estat identificat com Esteban Santiago, hauria arribat d'un vol provinent d'Alaska, posseïa una identificació militar de la qual no se sap si és veritable, i hauria estat arrestat il·lès.

L'autor de l'atac, d'uns 20 anys, hauria recollit la seva maleta, entrant al bany on hauria agafat la pistola utilitzada en l'atac i l'hauria recarregat, i va començar a disparar persones a l'atzar.

Tots els vols cap a i des de l'aeroport de Fort Lauderdale van ser suspesos per la FAA. Les autoritats no deixen ni sortir ni entrar a ningú de l'aeroport.

L'aeroport de Fort Lauderdale es troba en l'estat de Florida, a 34 quilòmetres de la ciutat de Miami, i està situat en una àrea no incorporada del comtat de Broward. Des d'aquí surten multitud de vols amb destinació a Llatinoamèrica i els Estats Units.

Fonts[modifica]


Comparteix: Correu electrònic Facebook Twitter Google+ LinkedIn Newsvine Hotmail
CC-BY
Aquest article, o una part, prové d'una traducció de l'article sota llicència CC-BY-2.5 i/o GFDL: «Tiroteo en el aeropuerto de Fort Lauderdale en Miami deja al menos cinco muertos» (castellà) en la seva versió del 6 de gener del 2017.