Vés al contingut

Tercer cas d'Ebola als Estats Units va viatjar en vol comercial

De Viquinotícies


Dibuix en secció transversal de la partícula del virus Ébola.

16 d'octubre del 2014, Estats Units

Els Centres per al Control i Prevenció de Malalties (CDC) dels Estats Units han confirmat el matí d'aquest dimecres el tercer cas d'Ebola que es registra al país. Es tracta d'una altra infermera que va atendre a Thomas Duncan, primer cas als Estats Units.

Es tracta d'Amber Vinson, un treballador de l'hospital de Texas que va atendre a Duncan reiteradament i qui va donar positiu en la prova de la malaltia. Ara els CDC treballen àrduament per contactar als passatgers del vol 1143 de Frontier Airlines, a causa de que Vinson va viatjar en l'aeronau i es tem que hi hagi contagiat a més persones.

Els CDC després de confirmar que hi havia un segon cas, han reconegut que haurien més confirmats en territori nord-americà. El director dels Centres per al Control i Prevenció de Malalties es va mostrar molest en la conferència de premsa ja que afirma que Vinson va actuar malament en estar en contacte amb un pacient amb Ebola i haver viatjat en un vol comercial.

Ara són 76 els treballadors de l'hospital de Texas que es troben sota observació a causa de que van estar en contacte directe amb Thomas Duncan.

Notícies relacionades

[modifica]

Fonts

[modifica]
Comparteix: Correu electrònic Facebook Twitter LinkedIn Newsvine Hotmail