Tercer cas d'Ebola als Estats Units va viatjar en vol comercial

De Viquinotícies
Salta a la navegació Salta a la cerca


Dibuix en secció transversal de la partícula del virus Ébola.

16 d'octubre del 2014, Estats Units

Els Centres per al Control i Prevenció de Malalties (CDC) dels Estats Units han confirmat el matí d'aquest dimecres el tercer cas d'Ebola que es registra al país. Es tracta d'una altra infermera que va atendre a Thomas Duncan, primer cas als Estats Units.

Es tracta d'Amber Vinson, un treballador de l'hospital de Texas que va atendre a Duncan reiteradament i qui va donar positiu en la prova de la malaltia. Ara els CDC treballen àrduament per contactar als passatgers del vol 1143 de Frontier Airlines, a causa de que Vinson va viatjar en l'aeronau i es tem que hi hagi contagiat a més persones.

Els CDC després de confirmar que hi havia un segon cas, han reconegut que haurien més confirmats en territori nord-americà. El director dels Centres per al Control i Prevenció de Malalties es va mostrar molest en la conferència de premsa ja que afirma que Vinson va actuar malament en estar en contacte amb un pacient amb Ebola i haver viatjat en un vol comercial.

Ara són 76 els treballadors de l'hospital de Texas que es troben sota observació a causa de que van estar en contacte directe amb Thomas Duncan.

Notícies relacionades[modifica]

Fonts[modifica]

Comparteix: Correu electrònic Facebook Twitter Google+ LinkedIn Newsvine Hotmail