Vés al contingut

Telegram supera l'enviament de mil milions de missatges diaris

De Viquinotícies

10 de desembre del 2014
La plataforma de missatgeria instantània Telegram va anunciar públicament al seu lloc web que va superar l'enviament de mil milions de missatges diaris; els usuaris actius arriben als 50 milions. La seva fama, que ha estat inesperada, ha estat lligada a les "noves característiques" que van rebre als nous integrants després que WhatsApp presentés problemes tècnics després de la compra de Facebook, i les possibles filtracions que van generar d'altres aplicacions mòbils com en altres serveis d'emmagatzematge.

El cèlebre “xat secret” ha estat el principal motiu perquè els usuaris poden conversar amb missatges que s'autodestrueixen sota un sistema de xifrat desenvolupat de forma independent.

“Això no és normal. Fa 16 mesos Telegram no existia, i ara és usat per milions de persones arreu del món - des d'Espanya i el Brasil fins a Malàisia i Corea del Sud. No gastem cap dòlar en publicitar Telegram i confiem en vosaltres - els usuaris - per ajudar-nos a escampar el servei.” --Comunicat de l'equip de Telegram

Durant gairebé dos anys el creixement havia obtingut una àmplia quantitat d'usuaris, sense considerar l'efecte rebot, lluny dels seus rivals Line (170 milions), Facebook Messenger (500 milions) i la pròpia Whatsapp (600 milions).

Fonts[modifica]

Comparteix: Correu electrònic Facebook Twitter LinkedIn Newsvine Hotmail