Tanca la Televisió d'Ontinyent

De Viquinotícies
Salta a la navegació Salta a la cerca

La Televisió d 'Ontinyent, més coneguda com TVO, és un canal de televisió de la ciutat d'Ontinyent (València) que es pot veure al migdia (a les 14:30 h) i a la nit (a les 21:00 h) a MK Localia , ja que existeix un contracte amb l'empresa, que consisteix a emetre a les 14:00 i 21:00 hores, un informatiu només de la ciutat d'Ontinyent.

Quan Lina Insa va arribar a l'Alcaldia d'Ontinyent a les eleccions de 2007 amb el PP, la població es va queixar que la televisió era pardista i només parlava sobre temes de l'alcaldia. Per això, en les eleccions de 2011, quan Jorge Rodríguez, candidat del PSOE, es va fer amb l'alcaldia, poc mesos després va comunicar el tancament d'emissió.

TVO només emet l'informatiu a les 14:30 i a les 21:00 hores, a més de les festes del poble com són L'entrada de Moros i Cristians o el Bou en Corda. TVO també sol emetre els partits de l'Ontinyent CF, tan sols els que es juguen al camp local, El Clariano.

La Televisió d 'Ontinyent, deixarà d'emetre a partir de l'1 de setembre de 2011, data en què finalitza el contracte que l'Ajuntament té amb l'empresa que gestiona MK Localia des de setembre de 2010, una decisió amb la qual està previst que les arques municipals estalviïn més de 150.000 euros. [1]

Referències[modifica]

  1. Fi emissió.
Cc-by-sa (1).svg