Vés al contingut

Sis morts i centenars de ferits a Bahrain

De Viquinotícies

16 de març del 2011, Bahrain
Les forces de seguretat del govern i les tropes saudites han matat almenys a sis manifestants i ferit al voltant d'un miler més a Bahrain.

Els manifestants han expressat la seva oposició a qualsevol intervenció estrangera a Bahrain. Un dels manifestants, va dir que les forces de seguretat "disparava gas lacrimogen i va obrir foc. [...] Aixecàrem els braços i vam començar a dir "Pacífic, pacífic." Llavors vam haver de sortir corrent."

Munició de guerra va ser disparada pels soldats, tant per terra com per helicòpters, i van atacar a persones en almenys cinc llogarets. Segons una font mèdica parlant amb l'AFP, perdigons es va utilitzar en contra d'algunes de les víctimes. La gent té aixecar barricades a la capital de Manama per tal d'obstruir el camí de les tropes.

A més de les protestes en altres llocs, diversos milers de manifestants van marxar cap a l'ambaixada de l'Aràbia Saudita, després de la intervenció militar de l'Aràbia Saudita. Càntics de "fora, fora amb Hamad!" es van fer en resposta a les accions dels governants de Bahrain en contra dels manifestants.

Fonts

[modifica]


Comparteix: Correu electrònic Facebook Twitter LinkedIn Newsvine Hotmail