Rowling desvetlla nous detalls de l'últim llibre de Harry Potter

De Viquinotícies

26 de juny del 2006, Anglaterra, estudis de Channel 4.
Segons va confirmar J. K. Rowling en una entrevista a la televisió anglesa Channel 4, dos personatges principals de la saga de llibres de Harry Potter moriran al setè llibre. Possiblement aquests dos seran del trío d'amics format per en Harry Potter, en Ron o l'Hemione, pero tot i així encara tot és un enigma ja que Rowling no va desvetllar cap altra informació. Segons va confirmar Rowling, això no vol dir que només morin dos peronatges: el final del llibre va patir uns petits canvis, Jo tenia previst que els dos personatges que moriran, en realitat sobrevisquessin, i un dels que sobreviurà que morís, és això el que en acosta a pensar que possiblement aquests tres siguin el trío d'amics.

Coincidint amb aquesta notícia també s'ha pogut saber que el setè llibre sortirà, previsiblement l'any que ve, però Rowling va preferir no mullar-se en aquest tema, això sí, va confirmar que no està acabat però que va a bon ritme, per tant queda totalment desmentit que pogués sortir a finals del 2006. També es va poder saber que l'últim capítol porta escrit des de l'any 1990.

Però aquí no acaba la cosa, Jo va confirmar que ja porta més de la meitat d'un llibre infantil que també està escrivint però que no té res a veure amb Harry Potter.

Per últim i com a curiositat va dir que les regles de l'esport de mags que es desenvolupa sobre escombres voladores, el Quidditch, les va crear amb tan sols mitja hora. Cal mencionar que aquest esport sempre ha estat qüestionat per si realment és emocionant.

Enllaços externs[modifica]

Fonts[modifica]